• Barcelona Trip 2011 – Living the Dream ♥

  Date: 2011.09.02 | Category: Events, Skateboarding | Tags: ,

  Barcelona Trip 2011

  Een vakantie plannen kost voor menig mens moeite, maar deze Barca-trip plannen was een hel. Uiteindelijk is de vakantie een vakantie geworden om nooit meer te vergeten.

  In januari werden al plannen gemaakt om naar Barcelona te gaan. Echter was het idee met z’n allen ergens in juli of augustus een appartement te boeken. Om iedereen bij elkaar te krijgen was de grootste klus, de groep bestond uit drie leden van de Dreamsbrigade Faries Prins, Remco Stolze en ik zelf, Sebastiaan Vijverberg. Verder werden we vergezeld door Jan Maarten Sneep, Sami El Hassani, Jasper Vos, Alexander Belhadji, Robbin Pedro en Robbin de Wit. Met deze crew gingen we richting Barcelona, van 28 juli tot 11 augustus was het voor ons zon, skateboarden en spots zoeken in het skateboardmekka van Europa.

  Eenmaal aangekomen in Barcelona werden we verrast door een appartement wat nogal aan de luxe kant was voor ons skateboarders. Maar des al niet te min hebben we er goed gebruik van gemaakt. Er was een dakterras, een huiskamer, een keuken en voor iedereen iets wat leek op een bed. Elke avond stond de tafel vol met lege blikjes San Miguel, aangezien de lokale supermarkt een meester deal had, een 12 pack San Miguel voor 5 euro. De hele avond klonk er muziek uit de boxen en werd er HET spel van de tour gespeeld “Mens erger je niet”.

  Overdag gingen we met de hele crew de straten van Barcelona op, om hier te filmen en met elkaar lol te hebben. De spots zijn ongekend goed, door al het marmer en aparte vormen in het straatbeeld, dit maakt Barcelona tot het skateboardmekka van Europa.

  Door elke dag te skaten vraag je veel van je lichaam, na 3 dagen begonnen de kleine pijntjes op te komen, spierpijn, gezwollen enkels en schaafwonden waren aan de orde van de dag. Dit omdat we niet kwamen om b-truken te filmen, maar om truken te filmen voor de video van Sami El Hassani en Jan Maarten Sneep. En er werd alleen genoegen genomen met HAMMERS!!

  Het vervoersmiddel in Barca is de metro, dit brengt je bijna altijd wel om en nabij een spot. De beste spot van de trip was wel Badelona, een curb spot aan het strand, maar dan letterlijk OP het strand. De boulevard daar was gemaakt van smooth beton met perfecte bankjes direct naast het strand. Tijdens de skate-sessie kon je dus gaan voor een verkoelende duik in de zee of af en toe je ogen laten afdwalen naar al het vrouwelijk schoon wat op het strand lag.

  Al de truken die gefilmd zijn zullen te zien zijn in de video van Sami El Hassani en Jan Maarten Sneep. Video coming sooner than later!!

  Zoals ik al zei, het was een vakantie om nooit te vergeten, wat betreft spierpijn: zwaar, wat betreft zon: overgoten, wat betreft spots: in overvloed. Of te wel 1 groot succes!!!

  Thanks iedereen voor het mede mogelijk maken van deze trip!

  Houdoe en bedankt!

  Sebastiaan Vijverberg