• Dave Philipsen – Dreams Brigade

  Date: 2011.09.24 | Category: Dreams Brigade/Team, Skateboarding | Tags:

  Wanneer ben je begonnen met skateboarden?
  Ik ben begonnen met skateboarden toen ik een jaar of 12 was, met een jongen bij mij in de buurt (Mark van Meerkerk). Na ongeveer 2 jaartjes stopte ik met skaten, omdat het party time was! Op mijn 19e vond ik samen met Paul een skateboard bij hem in de kast, en sinds die tijd ben ik nooit meer gestopt! In 2005 ben ik voor het eerst gaan proberen te surfen, elk jaar surf ik steeds meer, maar eigenlijk alleen in de zomer.

  Skateboard je ook wedstrijden?
  Echte grote wedstrijden, die er toe doen op nederlands of europees top niveau, heb ik nooit geskate. Maar lokale evenementen en wedstrijden, zoals de I.V.P City Battle, skate ik wel vaak.

  Heb je sponsors?
  Mijn sponsor is Nederlands beste skate/surf winkel, Reality! En natuurlijk Dreams!

  Wat is je favoriete spot?
  De spot is altijd goed als mijn vrienden aanwezig zijn!!
  Verder is Leids park super vet! En de Ary bowl in Scheveningen ook sick. De straten zijn ook altijd goed om te skaten, en natuurlijk hutspot!

  Wie is je grote voorbeeld?
  Mijn grote voorbeeld is een man met passie voor skateboarden, en ook met een passie voor het leven zelf. Hij gaat keihard voor alles wat hij doet, hij leert alles razend snel!! En dan bedoel ik niet alleen skaten, maar eigenlijk alles waar deze gast voor gaat! Faries Prins is the man!!!!

  Wat betekent Dreams voor je?
  Mijn vrienden, mijn thuis komen, keihard knallen/vallen en weer opstaan, altijd door gaan!
  En lekkere brownies….

  Wat houdt je verder bezig?
  Naast het skaten en surfen heb ik een grote liefde voor dieren, voor grote maar vooral voor hele kleintjes met veel pootjes, oogjes en soms ook kaken! Het mooie van deze spinnen, mieren, toren, vliegen, kreeftjes en krabbetjes is, als je ze van heel dicht bij bekijkt, ze echt gruwelijk mooi zijn door kleur en vorm. Het leukste van deze diertjes is, dat je ze echt overal kan vinden en observeren. Nou daar kan ik ook wel wat uurtjes mee door brengen…. sommige mensen kan je er ook lekker mee op de kast jagen! Ik ben dus eigenlijk wel een beetje een insecten nerd, maar ja zonder insecten geen leven op aarde!

  Meer van Dave:
  – IVP & Dreams 2010 Sessions
  – France, Paris 2008
  – Rollend Holland 2010: Reality