• Remco Stolze – Dreams Brigade

  Date: 2012.01.03 | Category: Dreams Brigade/Team, Skateboarding, Videos | Tags:

  Remco Stolze – Dreams Brigade

  Photo: Tacky.nl by Mathijs Tromp

  Wanneer ben je begonnen met skateboarden?
  07-05-2002

  Skateboard je ook wedstrijden?
  Ja, ik skate wedstrijden!

  Heb je sponsors?
  Mystery, Fallen en Reality Skateshop.

  Wat is je favoriete spot?
  Ik heb niet echt een favoriet, je moet gewoon alles skaten.

  Wie is je grote voorbeeld?
  The Chief.

  Wat betekent Dreams voor je?
  Dreams is een gevoel wat niet op schrift is te uiten, maar wat je door beleving moet ervaren….

  Mijn vroegere vrienden vragen me altijd of ik nog skateboard? Mijn antwoord is dan: ‘Ja natuurlijk’! Zelf zou ik ook niet een leven zonder skateboarden kunnen indenken. Skateboarden is niet alleen iets wat ik doe, maar ik leef echt om het te doen.

  Al vanaf de eerste keer dat ik op een skateboard stond wist ik dat ik meer wilde leren om steeds behendiger te worden. Altijd wil ik mijn grenzen verleggen en als maar grotere, moeilijkere en meer technische tricks leren. Als ik een vette spot heb gevonden dan stopt mijn hoofd niet met het denken aan die spot. Ik beeld mij in welke trick ik daar ga doen en ik ga op een gegeven moment ook geloven dat ik hem echt kan. De factor angst mag nooit een rol spelen bij het weerhouden van het maken van een trick, het is ‘Do or Die’.

  Persoonlijk vind ik, dat je alles wat je met een skateboard kan doen, moet skaten. Dus niet alleen street en park, maar daar horen ook pool en mini-ramp bij.

  Het aller belangrijkste van skateboarden is nog altijd dat het leuk moet zijn en je een lekkere gezellige sfeer moet kunnen creëren met je vrienden en je mede skateboardgenoten. Ik ben verslaafd aan de adrenaline en het bevredigende gevoel van lekker skaten, ik zal dan ook nooit willen stoppen!!!

  Meer van Remco:
  – Remco Stolze 2010
  – BOMBAKLATS – Remco Stolze
  – Remco Stolze’s 10 tricks
  – Remco Stolze @ Tagsters
  – Sjans ‘m Erin 2009