• Roy van Eijk – Dreams Brigade

  Date: 2012.05.10 | Category: Dreams Brigade/Team, Surfing, Videos | Tags:

  Roy van Eijk

  Roy van Eijk is, sinds hij op z’n 12e jaar in aanraking kwam met golfsurfen, niet meer uit de Westlandse wateren weg te denken. Al snel werd zijn talent opgemerkt; coaches melden zich en ook de sponsoren bleven niet achter. Tijdens wedstrijden wist Roy vele successen op zijn naam te schrijven!

  Wanneer ben je begonnen met surfen?
  Ik ben begonnen met surfen toen ik 12 jaar oud was. Ronald van Venrooij nam mij mee voor m’n eerste les, sindsdien ben ik niet meer uit het water te slaan.

  Surf je ook wedstrijden?
  Ja, ik heb meegedaan aan Nederlands en Benelux kampioenschappen. Tijdens deze wedstrijden heb ik een aantal successen op m’n naam weten te schrijven. In 2004, 2005 en 2006 ben ik Benelux kampioen bij de Grommets geworden, in 2005 behaalde ik daarbij ook de Benelux kampioensbeker in de categorie Open Men!

  Heb je al sponsors?
  Naast Dreams, surf ik voor mijn hoofdsponsor Protest. En sponsoren Hydroflex-surfboards, NPX Wetsuits, Reef en Von Zipper mij ook.

  Wat is je favoriete spot?
  Ik heb een aantal favoriete surfspots, dat zijn ShipWrecks (Bali), Boilers (Australie), Blacks (California), La Piste (Frankrijk) en in ons eigen Nederland surf ik het liefst op Hoek van Holland.

  Wie is je grote voorbeeld?
  Mick Fanning (AUS)

  Wat betekent Dreams voor je?
  Dreams steunt mij in mijn wedstrijden en voorziet mij van de kleine, maar zeer benodigde surfspullen (zoals leashes, footpads en wax). En uiteraard veel gezelligheid!

  Meer van Roy:
  – http://www.royvaneijk.com