• Scott Wever – Dreams Brigade

  Date: 2011.09.30 | Category: Dreams Brigade/Team, Skateboarding, Videos | Tags:

  Wanneer ben je begonnen met skateboarden?
  Ik ben begonnen met skateboarden, een paar maanden nadat Dreams geopend werd in Naaldwijk. Ik was druk aan het inlinen, net als de rest van de kids in Naaldwijk, totdat skateboarden zijn opmars maakte en dat leek mij een stuk gaver! Dus ik ging met mijn moeder langs Dreams. Ze is daar zo goed behandeld en ze zag dat het veel voor mij betekende, dus ik kreeg een skateboard van haar.

  Skateboard je ook wedstrijden?
  Wedstrijden waren nooit echt mijn ding. Af en toe deed ik wel eens mee, maar dat waren dan voornamelijk kleine wedstrijden. Bij de evenementen die Dreams organiseert doe ik altijd mee, omdat dat met vrienden is. Dat vind ik leuk om te doen en natuurlijk om te supporten.

  Wie zijn je grote voorbeelden?
  Ik heb meerdere voorbeelden. Qua levensstijl heb ik Paul en Ralph (Indreams) altijd benijd. Ze hebben gewoon altijd hun hart gevolgd en doen de dingen ook echt met passie! Dat is iets, wat ik ook hoop te gaan doen.

  Op skate gebied kijk ik altijd veel films van de pro’s, hier haal ik veel inspiratie uit om zelf nieuwe tricks te proberen. En dichter bij huis, heb ik ook altijd veel geleerd van Sebastiaan Vijverberg, door het hoge niveau wat hij heeft, word je vanzelf een beetje meegetrokken. Een paar van mijn favoriete skaters zijn: Lucas Puig, Marc Johnson, Eric Koston en natuurlijk Nederlands trots, Wieger van Wageningen.

  Wat betekent Dreams voor je?
  Dreams heeft veel voor mij betekend. Als zij er niet waren geweest, had ik waarschijnlijk een hele andere jeugd gehad en had ik de vrienden die ik nu al 10 jaar heb, ook niet gehad. De manier waarop iedereen in de winkel behandeld wordt, is zo anders in vergelijking met andere winkels. Je krijgt echt het gevoel dat je welkom bent en je voelt je direct op je gemak. Ik werk nu 2 jaar in de shop en sta er iedere keer weer met plezier!