• Soul Surfers Foundation

  Date: 2011.12.10 | Category: Life, Surfing, Videos | Tags: ,

  Soul Surfers Foundation

  Soul Surfer: a surfer with a flexible personality who is not only looking for the perfect wave or best wind, but who also cares about his environment, who is interested in other cultures and who puts effort into realizing the same opportunities throughout the world. Enjoy the Elements – Ride with Care – Make a Change!

  Naam
  Sabine Wensink, Soul Surfers Foundation.

  Waar kennen we je van?
  Als oprichter van Soul Surfers Foundation en wellicht uit Scheveningen, op mijn longboard in zee.
  Ook heeft de stichting al menigmaal deelgenomen aan diverse wedstrijden, momenteel staan wij in de finale van Voor de Wereld van Morgen waarvoor nog steeds gestemd kan worden.

  Wat is D-Surf it!?
  D-Surf it! Fair Clothing Ind. is een merk opgericht door Soul Surfers Foundation om door eerlijke handel fondsen te werven voor de sport en ontwikkelingsprojecten die Soul Surfers Foundation ondersteunt. Dit gebeurt ook op een manier waarbij er zo min mogelijk schade wordt aangericht aan de natuur.

  Deze mooie shirts zijn gemaakt van heerlijk zacht bio katoen en zitten meteen fijn. Er zijn 3 modellen voor de dames en 2 voor de heren beschikbaar. Check hier de modellen! Deze fair clothing t-shirts zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus op is op!

  Hoe lang bestaat soulsurfers inmiddels?
  Officieel 3 jaar, maar in 2006 werd de basis in Peru gelegd.

  Wat is voor jou de drive om deze droom te verwezelijken?
  Ik vind dat kinderen in achtergestelde kustgebieden kansen moeten krijgen zich te ontwikkelen, zodat zij een voorbeeld kunnen zijn in hun gemeenschap en een golf van verandering teweeg kunnen brengen.

  Wil je meer weten over Soul Surfers (of je aanmelden als vrijwilliger), dan kun je terecht op de website en twitter. En vergeet niet te stemmen!

  http://soulsurfers.org/
  http://twitter.com/#!/soulsurfersint